Weboldal készítés

EGYEDI MOBILBARÁT WEBOLDALAKElkészítjük álmaid weboldalát!

Mondd el ötleteid, kívánságaid, és mi elkészítjük weboldalad, egyedi igényeid alapján. Természetesen segítünk a tervezésben is, hiszen sokéves tapasztalatainkkal a hátunk mögött határozott képünk van arról, melyek az utazási oldalakról hiányozhatatlan jegyek, tudjuk, milyen egy utasbarát, könnyen kezelhető weboldal, amit szívesen böngésznek az utasok.
 
! Kezdeti betanítás, folyamatos segítség
és szakmai segítségnyújtás !


Mit fog tudni új weboldalad >

Általad megálmodott grafika (egyedi színek, elrendezés, stb.)
és előre meghatározott tematikus tartalmak

Utazáskereső: akár több mint 60 magyar tour operátor árualapja, közel 15 millió ajánlat napi frissítéssel. További infó >

Tengeri és folyami hajóút kereső: rengeteg egyéni és csoportos hajóút, külön keresőfülön. További infó >

Sportút kereső: Sport Travel sportutak, külön keresőfülön, mely nem csak fociutakat, hanem más sportokat is tartalmaz: kézilabda, darts, forma-1, stb. További infó >


Intelligens árkakuláció: pontos árak, konkrét, valós szobatípusok. 


Ajánlatkérés funkció konkrét ajánlatra és általánosan is


 

Mobilbarát megjelenésoldalad mobilbarát (reszponzív), vagyis tökéletesen kezelhető akár egy telefon kijelzőjén, akár táblagépen is.


 

SEO csomagsegítünk, hogy a keresők megtalálják oldaladat, keresőoptimalizálási tanácsokat adunk.

Admin felület: oldaladhoz könnyen kezelhető admin felületet biztosítunk, ezáltal oldalad számos elemét szabadon kezelheted, módosíthatod programozói segítség nélkül.

Repülőjegykereső: kérésre repülőjegykereső- és foglaló rendszert is beépítünk

Hírlevél feliratkozó funkció: utasaid egyszerűen fel tudnak iratkozni az oldalon hírleveledre. 

Automatikusan frissülő ajánlatdobozok: weboldalad kirakata energiabefektetés nélkül, naponta automatikusan frissül 

Felugró "pop-up" ablak lehetőség, személyre szabott, adminból kezelhető tartalommal (hírlevél feliratkozó űrlappal, ajánlatkérés űrlappal vagy egyedi képpel)

Ajánlatok nyomtatása, küldése e-mailben, PDF generálás: szép, átlátható nyomtatási kép, képekkel, melyet akár e-mailben is elküldhetsz utasodnak PDF-beAmit még tudni érdemes >

Az aktuális web szabványokat szem előtt tartva biztosítjuk, hogy oldalaid a jövőben is megfelelően jelennek meg, és azt a Google is szeresse.

Teljesítmény: letisztult, lehető legoptimálisabb kódolásunknak köszönhetően kevésbé terheljük böngésződet, ezzel a lehetőségekhez mérten leggyorsabb oldalbetöltődést biztosítva.

Böngésző függetlenség: a különböző böngészők egyedi adottságait kihasználva ugyanolyan felhasználói élményt biztosítunk. Legyen szó Google Chrome-ról, Firefox-ról, vagy pl. Internet Explorer-ről.

Felhasználóbarátság: olyan weboldalakat gyártunk, amin könnyű eligazodni, ahol minden utas könnyen megtalálja azt az információt, amire kíváncsi. Fontos a könnyen kezelhetőség, a lényegretörő tartalom, és hogy minden gomb, felirat a lehető legjobb helyen legyen.

Vizuális élmény: a látogatóid élmény nélkül nem fognak visszajárni weboldaladra. Legyen az egyedi, színes, élménnyel teli és imádni fogják az utasok.