Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

TravelGATE

 

A rendszer, ami összeköt minket...

Hatékony megoldást kínálunk, hogy utasaid igényét a lehető legmagasabb színvonalon és a legkedvezőbb feltételek mellett valósítsd meg. A TravelGATE Csoportban dolgozó munkatársak már több mint 10-15 éves marketing, webfejlesztő és programozói gyakorlattal rendelkeznek.


Cégünk fő tevékenysége

Évekig tartó munkánk eredménye lett a TravelGATE rendszer, mely létrehozása, karbantartása és folyamatos fejlesztése ( XML-ek készítése, működtetése; ügyfélkezelő és nyilvántartó rendszerek kidolgozása, stb.) alkotja fő tevékenységünket. Emellett számos egyéb szolgáltatást is nyújtunk, mint pl. Facebook, Adwords, illetve e-marketing kampányok kivitelezése, webhosting, SEO tanácsadás, weboldalak fejlesztése, webdesign.

Célkitűzésünk

Elsődleges célunk a magyarországi utazási irodák és az utazásszervező cégek munkáinak megkönnyítése, optimalizálása, továbbá az ők, valamint az utasok igényeinek magas szintű kiszolgálása online megoldások segítségével. Célunk a hatékony és gördülékeny munkavégzés elősegítése, és ezáltal partner cégek erősítése az online világ és technológiai megoldások adta lehetőségek felhasználásával.

Rólunk

Rendszerünk egy utazási ajánlat gyűjtőrendszer, mely a partner tour operátorok aktuális ajánlatait naponta begyűjti és egy egységes, jól kereshető felületen jeleníti meg (a partner utazási irodáink weboldalain). A rendszerben lévő ajánlatok naponta frissülnek automatikusan, ekkor a már lejárt ajánlatok automatikusan kikerülnek.
Emellett fontos számunkra, hogy a legkorszerűbb webes technológiákat alkalmazva olyan weboldalakat készítsünk, melyekre a látogatók szívesen visszajárnak.
Partner utazási irodáink számára elérhető a TravelGATE belső admin felülete is: a „Magellán rendszer”, mely funkcióinak kínálatában egyedülálló a turisztika világában. Az összes elengedhetetlen és számos kényelmi funkciót tartalmaz, melyek nagymértékben megkönnyítik a munkát. 
 
Büszkék vagyink rá hogy partnereink száma folyamatosan bővül, és arra, hogy egyre bővülő, folyamatosan fejlesztett szolgáltatásokkal elégíthetjük ki partnereink igényeit.
 
Ami még nagyon fontos nekünk: ügyfélközpontúság.
  • Felkészült csapatunk gyorsan segít és válaszol minden kérdésre, kérésre
  • Munkaidőben online (support@travelgate.hu) és telefonon (+36 1 210-0048)
  • Szakértelem, kezdeti betanítás
  • Folyamatos segítségnyújtás, képzés
  • Weboldal support
  • Rendszerhasználati segítség
  • Marketing tanácsok
  • Levelezési problémák megoldása
 

Hatékony, gyors munka? Válassz minket!  Elérhetőségeink