Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Gyakran Ismételt Kérdések

PARTNEREINKNEK

Hogyan tudok weboldalamon új tour operátorok ajánlatait megjeleníteni?

Magellán rendszerben kell őket igényelned. Csak válaszd ki a szervezőt, akinek szeretnéd az ajánlatait, és a tour operátor visszajelzése után megjelennek ajánlatai az oldaladon. (Profil > Kapcsolatok menüpont). Tehát nem automatikusan kerülnek ki. Kérdésed van? Írj nekünk!

Hírlevelezni tudok a TravelGATE rendszerben?

IGEN, csak jelentkezz érte, mert mindez beállításokat igényel. Egyszerű, kényelmes hírlevél küldés pár kattintással– a világhírű és népszerű amerikai Mailchimp rendszer beintegrálásával. Felejtsd el a munkaigényes szerkesztgetést: választható sablonok, archívum megtekintés, statisztikák, automatikus adatbázis tisztítás, stb. Jelentkezz, és a beállítások után használhatod is. Részletek itt. Kérdésed van? Írj nekünk!

Elérhető-e az utazásokon kívül Sport ajánlat, Hajóút?

IGEN! Elérhető nálunk a TC Sport Travel és NUR- Neckermann árualapja, azaz számos sportút, komplett utazási csomagban, mindez külön keresőfülön és új találati listával.
Elérhető továbbá a Teljes MSC, Royal Caribbean árualap, Azamara, Celebrity, a Vista tengeri hajóútja napi frissítéssel, valamint a MAHART tours tengeri és folyami hajóútjai.
Kérdésed van, használni szeretnéd? Írj nekünk: support@travelgate.hu

Ajánlatokat az utasaimnak hogy tudok egyszerűen és gyorsan küldeni?

Ajánlatküldő funkcióval, Magellánban! Te szoktad használni az ajánlatküldőt (magellan.travelgate.hu > Ajánlat kiküldése)? Néhány kattintással le tudod válogatni a rendszerben lévő ajánlatokat és kiküldeni azokat utasaidnak egy előre megformázott levélben. Hasznos, gyors és egyszerű, egyik legnépszerűbb funkciónk. Kérdésed van? Írj nekünk!

Hol látom a weboldalamról érkező ajánlatkéréseket/megrendeléseket?

Magellán > Foglalások menüpont. Sőt, nem csak látod a beérkező ajánlatkéréseket, hanem azokat kezelni tudod: státuszt állítani, megjegyzést írni, a megrendelő utasnak pár kattintással azonnal ajánlatot küldeni, stb. Kérdésed van? Írj nekünk!

Szeretném átláthatóan nyilvántartani utasaim adatait. Mit tegyek?

Magellán > Ügyfelek menüpont. Felejtsd el a papírokat, nyiss utasaidról kartont online. Átlátható utastörténettel segíti neked a munkát a rendszer. Az oldaladról érkező ajánlatkérő utasokról automatikusan nyílik utaskarton. Kérdésed van? Írj nekünk!

Az új EDM, azaz ajánlatküldésekre vonatkozó jogszabályok betartásáról mit kell tudnom?

Rendszerünk figyel erre is. Részletekkel személyesen segítjük partnereinket, de a rendszer betartja az aktuális EDM küldésre vonatkozó követelményeket.

Találok valahol használati utasítást, súgóanyagot a rendszer használatához?

IGEN, részletes, képekkel illusztrált használati utasítást találsz Magellánban az Online Segítség menüpont alatt. Nem találtad ott meg kérdésedre a választ? Írj nekünk!

Elvesztettem a Magellán rendszerhez tartozó belépési adataim. Mit tegyek?

Jelezd nekünk a support@travelgate.hu címre.

Van lehetőségem weboldalamra egyedi tartalmat létrehoznom?

Amennyiben oldaladat mi készítettük, úgy igen, erre mindig lehetőséged van. Weboldalad admin felületén egyedi aloldalakat, ajánlatokat, szöveget-képeket fel tudsz tölteni és azt megjeleníteni. Kérdésed van? Írj nekünk!

ÉRDEKLŐDŐKNEK

Mit takar pontosan a TravelGATE rendszer?

A TravelGATE egy Utazási Rendszer. Egyszerre nyújt segítséget az Utazási Irodának és Utazásszervezőknek egyaránt. Többek között:

 • utazásszervezők ajánlatainak összegyűjtését tartalmazza
 • azok napi szintű frissítését és megjelenítését partner utazási irodák weboldalain, kereshető módon
 • mindez továbbá kiegészül az ún. Magellán belső rendszerrel, azaz professzionális
  • ügyfélkezelési rendszerrel
  • megrendelési rendszerrel
  • ajánlatküldési funkcióval
  • hírlevelező modullal (MailChimp)
  • ajánlat feltöltési lehetőséggel
  • valamint számos egyéb kényelmi funkcióval

Hogyan tudok jelentkezni, amennyiben szeretném használni a rendszert?

Amennyiben utazási irodaként, vagy utazásszervezőként érdeklődsz, úgy hívj minket telefonon vagy írj nekünk e-mailt, és munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot. Fontos, hogy hivatalosan bejegyzett utazási irodaként, vagy utazásszervezőként működj.

Mennyi időn belül tudom használni a rendszert, jelentkezésem után?

Jelentkezésedet követően, munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot. Amennyiben hivatalosan, mint utazási iroda működsz, úgy akár már 14 napon belül élvezheted a rendszerünk nyújtotta szolgáltatásokat. Jelentkezés: info@travelgate.hu

Mennyibe kerül a rendszer használata?

Kérjük, kattints a "CSOMAGOK" fülre, ott megtalálod aktuális csomagajánlatainkat, szolgáltatásainkat.
Tekintsd meg folyamatos AKCIÓINKAT: www.travelgate.hu/akcio

Mely tour operátorok ajánlatai vannak a rendszerben?

Törekedtünk arra, hogy Magyarország összes olyan utazásszervezőjének ajánlata szerepeljen rendszerünkben, mely szervezőknek naponta frissülő, automatizált ajánlatai vannak és optimalizált keresési ajánlatokkal jelennek meg a piacon. Jelenleg több mint 60 utazásszervező több mint 10 millió utazási ajánlata van rendszerünkben. A jelenlegi tour operátorok listáját ezen az oldalon találod.

Ki tudom én is választani, hogy melyik tour operátor ajánlatát szeretném használni?

Igen. Természetesen te határozod meg, hogy mely tour operátor ajánlatát szeretnéd értékesíteni és mely tour operátor ajánlatai jelenjenek meg a weboldaladon.

Szükségem van szerződésre a tour operátorral?

Igen. Amennyiben már van szerződésed/megállapodásod az általad kiválasztott tour operátorral, úgy a tour operátor csak egy „kattintással” engedélyezi neked, hogy a rendszeren belül használhasd az adatállományát, vagyis árualapját.

Konkurenciák kizárása

Mi (TravelGATE) nem vagyunk utazási iroda. Nem foglalkozunk utazások értékesítésével, kizárólag szolgáltatunk! Rendszerünkben található összes utazás a tour operátorok kizárólagos ajánlatait képezik, és az értékesítéssel csak és kizárólag Te, mint utazási iroda foglalkozol, illetve a tour operátor saját maga.

 

Egyéb kérdésed, észrevételed van? Írd meg nekünk és mi 1 napon belül válaszolunk, az aktuális kérdéseket és válaszokat pedig itt publikáljuk!

Köszönjük türelmed és segítséged!