Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Utazási irodáknak

A rendszer, ami összeköt minket...

Automatikus, napi frissítés
Csak aktuális, naprakész ajánlatok szerepelnek oldaladon, a rendszer automatikus frissítése naponta befrissíti a legfrissebb utakat és árakat, ezáltal karbantartja a találatokat.
 

SZÁMOS ÁRUALAP >
 

Több mint 70 magyar tour operátor ajánlata
Te döntesz, a 70+ magyar szervező közül kinek az ajánlatait szeretnéd megjeleníteni - csak egy kattintás. Több mint 30 millió ajánlat, beleértve az akciós, last minute és first minute utakat is. 
Bővebben

Tengeri és folyami hajóutak
Teljes MSC Cruises, Royal Caribbean, Costa, NCL, Pullmantur, Carnival, Holland America árualap, a Mahart Tours tengeri és folyami hajóútjai, csoportos hajóutak a NUR Travel, Tengerjáró, IBUSZ, Chemol, Tensi, Bono, Sol Travel jóvoltából, Azamara, Celebrity hajóutak, valamint a Hon Tours folyami hajóútjai, külön hajóútkeresőben, nem csak TravelGATE partnereknek. 
Bővebben

Közel 100 sportút
Elérhetők a rendszerben a TCsport (Sport Travel) sportutak, külön keresőfülön. Nem csak foci, hanem más sportok is: kézilabda, darts, forma-1, stb. 
Bővebben

Ajánlatok az osztrák és német szervezőktől
A TUI és a TravelGate együttműködése jóvoltából! TUI, Meier's, Dertour, ITS Billa, Jahn Reisen, Airtours, Alltours, ETI
Bővebben
 
 
 
EZEKET IS KÍNÁLJUK MÉG >
 
Hírlevél küldés (MailChimp integráció)
Egyszerű, kényelmes hírlevél küldés pár kattintással. Választható sablonok, archívum megtekintés, statisztikák, automatikus adatbázis tisztítás, stb. Bővebben

Statisztikák, kimutatások
Számos módon, könnyedén szűrhetsz a megrendelések között, ezáltal érdekes kimutatásokat készíthetsz utasaidról, melyek segítenek téged helyes üzleti döntéseid meghozatalában.

Ajánlatküldés csupán néhány kattintással
Semmi macera, fő a kényelem: 1-2 perc alatt tudsz akár egyszerre több ajánlatot is elküldeni utasaidnak, előre megformázott, választható sablonban. Nincs elírás, figyelmetlenség. Gyorsan – egyszerűen – sok-sok ajánlatot!

Megrendelések kezelése
Átlátható foglalások - egy helyen láthatod minden megrendelésed, melyeket kedved szerint szűrheted, rendezheted, kezelheted. Ha pedig éppen egy utasod kartonját böngészed, a karton alján tételesen látod az adott utas korábbi foglalásait.
Hatékony ügyfélkezelés (CRM)
Nem tudod, hogy kollégáid mit egyeztettek távollétedben az utasokkal? Mindennemű kommunikációt naplózható, amit az utasokkal folytattok, és nyilvántarthatjátok adataikat.

Esztétikus ajánlat nyomtatási kép, PDF generálás
Szép, átlátható ajánlat nyomtatási kép, mely tartalmaz képeket is, és azt is beállíthatod, hogy képekkel v. kép nélkül, részletes leírással v. anélkül, árakkal v. ár nélkül -  szeretnéd-e nyomtatni. Továbbá PDF-ben is le tudod tölteni és azt e-mailben elküldeni az utasnak.

 
Repjegykereső beépítés: Kérésre beépítjük weboldaladba bármely olyan cég repülőjegykeresőjét, aki tud ilyet biztosítani pl. OTP Travel, Vista, stb. Kérd és élvezd az online repjegykereső előnyeit saját weboldaladon!

Rendszerünket háromféle módon használhatod > 
 
Bármelyik megoldást választod, megjelenik oldaladon a több millió utazási ajánlat, kereshető módon, valamint hozzáférést kapsz a Magellán admin rendszerhez, ahol számos funkciót elérsz.
 

Ha a többféle tematikus kereső, találati lista mellett egy teljesen új, mobilbarát weboldalt is szeretnél, egyedi lehetőségekkel, mi vállaljuk annak elkészítését is, igényeid szerint. Erről a lehetőségről bővebben itt olvashatsz, a weboldal jellemzőiről pedig itt.
 


Ha megtartanád weboldalad, kérésedre beépítjük abba a keresődobozt és a hozzá tartozó találati listát, melyeket előtte grafikailag személyre szabunk, így tökéletesen illeszkednek az oldalba. Szép, egyszerű és utasbarát keresési lehetőség, miközben semmi sem változik, az ajánlatkérések továbbra is hozzád futnak be. Erről a lehetőségről bővebben itt olvashatsz.

 


Amennyiben nem élsz a fenti két lehetőséggel, de lehetőséged van beépíteni weboldaladba az utazási ajánlatainkat, mi biztosítjuk számodra a hozzá szükséges XML-t vagy API-t, részletes dokumentációval. Részletek