PartnerProgram

 

Elégedett vagy a TravelGATE szolgáltatásaival?

Akkor ajánld ismerőseidnek!

Most érdemes ajánlani vagy ajánlással új TravelGATE partnerré válni, mert PartnerProgramunk keretében mind az ajánlót, mind az ajánlottat megjutalmazzuk havidíj kedvezményekkel!*


Akár ingyen is használhatod a TravelGATE turisztikai rendszert!*

2019. január 1-től a TravelGATE rendszerben


 

 MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR A PARTNERPROGRAM AJÁNLÓKÉNT?*

2 hó havidíj-kedvezmény

az ajánlásodra érkezett új TravelGATE előfizető azaz a hozott utazási iroda aktiválását követő 3. hónaptól, havonként max. 23.900 Ft + áfa/hó érték erejéig!

Sőt, amennyiben még több üzleti kapcsolatodnak is sikeresen ajánlod a TravelGATE rendszert, úgy minden további, általad csatlakozott (szerződött) partner után (az aktiválást követő 3. hónaptól) megkapod az ajándék kedvezményeket. Így akár hónapokig/évekig havidíjmentesen élvezheted a rendszer nyújtotta előnyöket! 

 
 
 
 
 MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR A PARTNERPROGRAM AJÁNLOTTKÉNT?*

2 hó havidíj-kedvezmény

az aktiválást követő első 2 hónapon keresztül, havonként max. 23.900 Ft + áfa/hó értékig
 
 
 


Használd ki Te is a PartnerProgram nyújtotta előnyöket és arasd le a kedvezményeket!
 

 Kérdéseiddel keress minket:  info@travelgate.hu

 
 
 
*Hogyan lehetsz Ajánló?
 • TravelGATE rendszerhez már csatlakozott, havi előfizetéssel rendelkező iroda vagy
 • Az ajánlásoddal érkező leendő Utazási Iroda (továbbiakban: Ajánlott) min. 1 évre szóló határozott idejű szerződést köt a TravelGATE Bronz, Silver, vagy Gold csomagjára (min. 23.900 Ft + Áfa) havidíj előfizetéssel, az ajánló szerződésének lejárta előtt. Azaz feltétel, hogy mint Ajánlónak, még érvényben lévő aktív szerződésed legyen min. 6 hónapig (továbbiakban: sikeres ajánlás).
 • Sikeres ajánlás esetén az Ajánló minden általa ajánlott új cég sikeres szerződéskötését követően a 3. hónaptól 2 hónapon keresztül maximum havonként 23.900 Ft + Áfa havidíj kedvezményben részesül. Vagyis minden egyes ilyen cég (sikeres ajánlás) után jár neked +2 hónap havidíj kedvezmény, melynek összege max. 23.900 Ft + Áfa díj / hó.
   
*Hogyan lehetsz Ajánlott?
 • Újonnan csatlakozó Utazási Iroda vagy:
 • TravelGATE rendszert jelenleg is használó, min. Bronz csomag előfizetéssel rendelkező Utazási Iroda ajánlására érkezel, és
 • Min. Bronz csomagot tartalmazó azaz min. 23.900 Ft+ Áfa összegű havidíjas, min. 1 éves határozott idejű Szolgáltatási Szerződést írsz alá.
 • A fenti feltételek teljesülése esetén az aktiválást követő első 2 hónapon keresztül, havonként max. 23.900 Ft + áfa/hó havidíj kedvezményben részesülsz.
 • Ajánlott cég csak és kizárólag olyan utazási iroda lehet, aki 2024.01.01. előtt NEM kapott a TravelGATE Kft-től e-mailben írásos ajánlatot rendszerhasználatra, továbbá több mint 12 hónapja nem rendelkezik TravelGATE Kft-vel megkötött szerződéssel.
 • Amennyiben a TravelGATE Kft társasággal hatályban lévő szolgáltatási szerződés van érvényben, úgy te már nem lehetsz Ajánlott cég. Ajánlott cég csak és kizárólag olyan utazási iroda lehet, aki az első e-mailes jelentkezésénél megemlíti Ajánló cégét, és nincs jelenleg is érvényben lévő Szolgáltatási Szerződése a TravelGATE-tel.
 • Azon cégek, utazási irodák, akik a TravelGATE Szerződéses partnerei voltak, de a köztük érvényben volt szerződés megszűnése több, mint 12 hónapja történt, úgy abban az esetben ezen cégek is lehetnek sikeresen Ajánlott cégek. 

A TravelGATE Business - Partnerprogram akció a vállalkozói Előfizetők számára érhető el. Naptári évenként maximum 6 alkalommal biztosítjuk a 2 hónapig maximum 23.900 + Áfa (forint) kedvezményt, az e fölötti ajánlás esetén az Ajánló és az Ajánlott sem részesül kedvezményben. Amennyiben az Ajánlott cég szerződésében foglalt rendszerhasználati díj alacsonyabb, mint a maximálisan kiadható kedvezmény mértéke ( 23 900 Ft + áfa/ hónap ), úgy az efeletti kedvezmény elveszik. A kedvezmény havonta a rendszeres számlán, mint TravelGATE Business – Partnerprogram kedvezmény tétel fog szerepelni, csak és kizárólag a TravelGATE rendszerdíjból ( Bronz-Silver -Gold ) vonható.
 
A számlavégösszeget meghaladó kedvezmények későbbi hónapokban nem felhasználhatók.
A tájékoztatás nem teljes körű, további feltételekért és részletekért keresd irodánkat. 
Az ajánlat más akcióval és kedvezménnyel nem összevonható. A TravelGATE Kft. fenntartja magának a változtatás jogát.